16 Квітня 2024, 18:35 | Реєстрація | Вхід
/ Нагородження лауреатів премії «Смолоскип» - 27 Квітня 2015

Нагородження лауреатів премії «Смолоскип»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Квітня 2015 (Понеділок)
Час: 19:30
Місто: Київ
Місце: Київський Міський Будинок Вчителя
Адреса: вул. Володимирська, 57
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1757


З 1993 року видавництво «Смолоскип» проводить конкурс для українських літераторів та молодих науковців. Вік учасників: від 18 до 28 років. На конкурс приймаються написані українською мовою, раніше не публіковані поетичні, прозові, драматичні твори, а також художні твори для дітей; історичні, політологічні, культурологічні та літературознавчі дослідження, котрі стосуються проблематики ідеологічних та культурних трансформацій у ХХ сторіччі, рухів опору проти тоталітаризму та імперського шовінізму, ролі молоді у згаданих процесах.

Твори лауреатів І і II премій видавництво публікує окремими книжками, а твори лауреатів III і IV премій та кращі ненагороджені твори можуть з’явитися друком в антологіях і збірниках «Смолоскипа».


27 квітня у київському Будинку вчителя відбудется нагородження лауреатів Літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» 2015 року.

"Книжок цього року буде більше, ніж зазвичай. І премій також. До речі, серед лауреатів різних премій ідеальна гендерна рівність - 13 лауреаток і 13 лауреатів. Журі каже, що це не навмисне, а само собою так вийшло. А в регіональному аспекті рулить Центральна Україна", - розповідають організатори конкурсу.

Приходьте й дізнайтеся імена нових переможців!)

27 квітня. Початок о 18:30. Вхід: вільний.
Київ, Київський Міський Будинок Вчителя, вул. Володимирська, 57


0 коментарів

Залишити коментар

avatar