27 Квітня 2024, 00:51 | Реєстрація | Вхід
/ 10 листопада – презентація книги «Один» Саши Чемерова (гурт «Димна Суміш») - 6 Листопада 2010

10 листопада – презентація книги «Один» Саши Чемерова (гурт «Димна Суміш»)

Категорія: «Події»
Дата: 06 Листопада 2010 (Субота)
Час: 14:30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1344



10 листопада (середа) в 18:00 у фестиваль-ресторації відбудеться презентація нової книги рок-героя – подія, яку ти не можеш пропустити!

«Один»- так називається книга С. Чемерова, вокаліста відомого ураїнського рок-гурту «Димна Суміш». Це – збірка символів, просвітлень та асоціацій, більшість яких – приклад «автоматичного письма». 96 сторінок оригінальних ілюстрацій, зроблених спеціально для книжки талановитими українськими художниками, 114 полароїдних фотографій та понад 200 чуттєвих віршів та оповідань автора. Книга являє собою унікальний арт проект, і не тільки для України, адже більша половина накладу книжки вже продається за кордоном у таких країнах, як Америка, Канада, Нова Зеландія та Великобританія.

В Україні книжку можна буде придбати з 15 листопада в усіх великих книжкових крамницях. Якщо ти цікавишся сучасною музикою та мистецтвом – це твій шанс бути в центрі подій!

На презентації ти зможеш не тільки ближче познайомитись з книгою, а й послухати виступ «VKRAYST» – сольний проект Саши Чемерова. Подія дуже ексклюзивна, адже гурт майже не дає концертів. Приходь на ексклюзивну презентацію книги та придбай її першим!

Коли: 10 листопада (середа) в 18:00

Вхід: за запрошенням або придбавши книгу (120 грн)


Карта места проведения мероприятия:
 

Лінки по темі:
----------------------
7 листопада – презентація нової книги Павла Коробчука «Кайфологія»
Творческий вечер московского писателя Владимира Козлова
5 октября – День рождения журнала «ШО»!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar