05 Травня 2024, 14:03 | Реєстрація | Вхід
/
Головна » Коментарі користувача [Сергей_Зубец]

Знайдено коментарів: 23
Показано комментарів: 1-23
Сторінки: 1

avatar
У-ух, сильний вірш! Мої вітання, Жень!
avatar
Це - вірш-метафора. І від нього віє солоний дух моря, кайф! Юля, хто твій улюблений автор?
avatar
Це - просто шедевр! Читали удвох з дружиною. Олеся у захваті. Я теж. Молодчага, Оль, супер! smile
avatar
Цікавий міський пейзаж. "Красный окорок трамвая...." в саму точку, еге-ж)
avatar
Юля, очень рад. Очень... )))
avatar
У-ух! Оля, так сильно сказано, а главное - честно. А две последние строчки - маленький лирический взрыв, просто завораживает )))
avatar
Просто супер, що тут додати biggrin
avatar
Дякую на доброму слові, Сергію. biggrin
avatar
Радий, що прийшлося до смаку biggrin
avatar
Оля, очень рад! Спасибо.
avatar
Класний вірш!) Одного не розумію, читаючі ці каменти: що за такий негатив у бік ритміки вірша? Як на мене, якщо автор поступається технічним засобом (ритмом наразі) заради головного - поезії, то йому тільки плюс! Хемінгуей коли починав, то писав з "шероховатостями", які пізніше вилилися у його власний стиль.
avatar
Дякую. Радий, що сподобалося biggrin
avatar
Улыбает! biggrin
avatar
Потрясно!
avatar
Класний вірш smile
avatar
Чесно кажучи, цей текст для мене самого якийсь час лишася загадкою)). Я його спершу написав, суто на інтуітивному рівні, причому кінцівка мене самого здивувала добряче smile Я бо на той момент знав лише про чудовиська Мінотавра (тут Ви маєте повну рацію щодо центральної ролі Лабіринту в його житті, так) І тільки потім дізнався ще одну легенду, за якою у царя Міноса був начебто такий воєначальник Тавр, котрий уславився своєю жорстокістю і брутальною поведінкою. Коли почалася війна з афінянами, Тавр зав'язав у гавані бій з Тезеєм, і останній дістав перемогу. На деяких давніх монетах Тавра зображували у масці бика. От власне все, що можу сказати з приводу свого Мінотавра. Дякую за проявлену увагу.
avatar
Дякую, Чори. Вже виправив )))
avatar
Наскільки я зустрічав, ЛюциФер - це буде по-російські, тоді як український варіант - саме ЛюциПер. Інших україномовних варіантів написання цього слова, чесно кажучи, не зустрічав. Але поцікавлюся...
avatar
я тільки на одному спіткнувся у тексті: "скрипка несмазанной дверцы..." Усе вірно? "Скрипка" - не "скрип"?
avatar
Симпатичний вірш. Приєднуюся до Ксани!
avatar
Потрясний вірш. Цікаві і несподівані образи. Зачіпає... smile