19 Квітня 2024, 20:26 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Видавництва [ Додати іншу організацію ]


Видавництво «Мантикора»

«Організації» | Категорія: «Видавництва»
Івано-Франківська область‎
Місто: Івано-Франківськ
Адреса: вул. Чорновола, 103

Тел.: +380342527162, +380342527163
E-mail: dekra@dekra.if.ua |
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 3105


«Мантикора» - молоде видавництво, що у 2014 році представило світу книжкову серію «Бібліотека Мантикора».

«Бібліотека Мантикора» - ще один вимір мистецького проекту «Мантикора», який включає в себе Фестиваль метареалістичної літератури «Карпатська Мантикора», літературний альманах та міжнародний конкурс на краще оповідання в жанрах магічного реалізму, фентезі, фантастики та альтернативної історії «Золота Мантикора».

За словами Володимира Єшкілєва - письменника, енциклопедиста, колекціонера, мандрівника, автора низки романів, оповідань, новел та есе, «хресного батька» Станіславського мистецького феномену, відомого як дослідника метафізичних коренів цивілізації - Проект розпочався у 2011 році міжнародним фестивалем у Карпатах, гостями якого були відомі письменники та куратори літературного процесу Східної Європи. З того часу майже півсотні письменників з різних країн стали лауреатами і дипломантами «Золотої Мантикори».

Книжкова серія «Бібліотека Мантикора» включає альманахи, які вміщують твори молодих письменників.



Теги: Карпатська Мантикора, Золота Мантикора, видавництво, Бібліотека Мантикора, Мантикора, Володимир Єшкілєв