28 Березня 2024, 14:21 | Реєстрація | Вхід
/ Неперекладність відповідальності | Дослідження від TIA - 30 Травня 2021

Неперекладність відповідальності | Дослідження від TIA

Категорія: «Події»
Дата: 29 Травня 2021 (Субота)
Час: 23:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2385


По 30 квітня триває нове опитування від «Перекладачів у Дії»!

За підтримки соціологів, Ініціативна група «Перекладачі в Дії» запускає велике дослідження з глибинними інтерв'ю, аналітикою, оглядом державних політик, виробленням рекомендацій для підвищення правової, соціальної, економічної захищеності книжкових перекладачів й перекладачок.

Вивчатимуть, наскільки безпечною та комфортною є перекладацька робота, а за результатами дослідження — буде розроблено  рекомендації для покращення професійного життя перекладацької спільноти.

Взяти участь в опитуванні: https://forms.gle/mQ3Ti6w7RPYeb32G9

Дослідження проводиться на замовлення ГО «Український літературний центр» за підтримки Rosa Luxemburg Stiftung в Україні та Бюро системних рішень BUT.


Translators In Action (TIA) — ініціативна група, що об’єднує професійних перекладачів та перекладачок художньої й нехудожньої літератури, дослідників і менеджерів культури.

Серед завдань TIA: підвищення поінформованості перекладачів у юридичних питаннях, сприяння видимості та захищеності перекладачів у правовому полі, інформаційна, консультаційна та організаційна підтримка перекладацьких ініціатив, організація освітніх і культурних перекладацьких проектів, лобіювання інтересів спільноти, проведення фахових опитувань і досліджень.

Спільнота «Перекладачі в Дії» у Facebook: facebook.com/groups/TranslatorsInAction/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar