29 Березня 2024, 07:49 | Реєстрація | Вхід
/ 15-16 травня | House of Europe Festival 2021 - 16 Травня 2021

15-16 травня | House of Europe Festival 2021

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 16 Травня 2021 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Дніпро
Місце: Dnipro Center for Contemporary Culture
Адреса: Крутогірний узвіз, 21а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 565


15-16 травня в Центрі сучасної культури у Дніпрі проходитиме фестиваль креативності та підприємництва House of Europe Festival.

Тут усі причетні до творчих проєктів зможуть надихнутися історіями успішних бізнесів і зібрати необхідні для досягнення своїх цілей знання, знайомства й персональні поради експертів. House of Europe Festival — кульмінація тимчасового хабу Дому Європи, який працював у Центрі сучасної культури у Дніпрі протягом березня та квітня.



Тема цьогорічного фестивалю: «Як креативні індустрії змінюють постіндустріальні міста». House of Europe Festival познайомить вас із тими, хто вже сьогодні створює майбутнє: від провідних експертів-практиків можна буде дізнатись, як використовувати потенціал креативних індустрій у постіндустріальних умовах. Фестиваль стане дводенною платформою для нетворкінгу та співпраці між представниками креативних спільнот із Дніпра, України та Європи й тими, хто прагне до них долучитись.

Щоб кожен знайшов цікаву для себе подію, фестиваль поєднає декілька форматів: лекції від експертів з України та ЄС, воркшопи, знайомства зі стартапами, консультації від власників креативних бізнесів, змагання стартапів Creative Business Cup Ukraine 2021, покази сучасного українського кіно, виступ гурту «Вагоновожатые» та діджей-сети від локальних музикантів.

Фестиваль пройде офлайн. 
Якщо ж Дніпро потрапить до червоної карантинної зони, ми перенесемо події в онлайн.
Вхід на заходи — вільний за реєстрацією: https://bit.ly/3ewxVwH.

Через карантин кількість місць обмежена. Події відбуватимуться з урахуванням усіх протиепідемічних вимог заради протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Усі відвідувачі проходитимуть експрес-тестування на коронавірус. Більшість подій фестивалю транслюватимуться онлайн на Facebook Центру сучасної культури у Дніпрі.

Адреса: Дніпро, Dnipro Center for Contemporary Culture, Крутогірний узвіз, 21а.
Більше про House of Europe Festival, програма: https://bit.ly/3aFvpmB



0 коментарів

Залишити коментар

avatar