16 Квітня 2024, 10:31 | Реєстрація | Вхід
/ Проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці» - 31 Травня 2021

Проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 31 Травня 2021 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 980


Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» та ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошують українські бібліотеки доєднатись до спільного проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці». В рамках проєкту локальні бібліотеки зможуть долучитись до онлайн-програми Х Книжкового Арсеналу, що відбудеться в гібридному форматі 23-27 червня.

Завдяки проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці», мешканці місцевих громад з різних точок України та світу потраплять на фестиваль як онлайн-відвідувачі, долучаться до перегляду та обговорення подій, які будуть відбуватись під час Фестивалю у Києві. Бібліотека стане майданчиком обговорення та натхнення новими ідеями з міжнародного та локального контексту для працівників та відвідувачів бібліотеки. Переймаючи досвід Книжкового Арсеналу, учасники проєкту зможуть створювати власні події на базі місцевих бібліотек.


Ви можете долучитись, якщо ваша бібліотека:

  • велика або маленька, публічна, шкільна чи університетська, вже має досвід проведення успішних подій або ще тільки шукає шляхів до громади, розташована у місті або в селі, в Україні чи за її межами;
  • зацікавлена у суперактуальному інтелектуальному онлайн-контенті від найкращого літературного фестивалю світу.
Для цього потрібно:

  • до 31 травня заповнити заявку на участь за посиланням та отримати пакет учасника з детальною програмою онлайн-заходів і комплектом макетів для проведення власної інформаційної кампанії
Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» буде проведено у гібридному форматі, який передбачає проведення певної кількості подій онлайн. Дистанційні відвідувачі стають для фестивалю так само важливими, як і ті, хто зможе завітати до Арсеналу фізично.

Долучайтеся та формуйте інтелектуальний культурний осередок у своїх громадах!

З деталями проєкту можна ознайомитись на сайті: 

Сторінка Книжкового Арсеналу у Facebook: https://www.facebook.com/BookArsenal/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar