19 Квітня 2024, 09:37 | Реєстрація | Вхід
/ Письменницький курс Jack Grapes’ METHOD WRITING - 20 Березня 2021

Письменницький курс Jack Grapes’ METHOD WRITING

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 20 Березня 2021 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: 6000 / 8000 грн.
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1640


Готові у 2021 році почати писати чи, нарешті, дописати та видати свій рукопис?
А може, ви хочете дізнатися та спробувати нові письменницькі техніки, щоб покращити та прокачати свою майстерність? Готові? Хочете? Тоді Вам до Method Writing.

2 лютого стартує перший навчальний сезон "Письменницького Методу Джека Грейпса" в Україні. "Письменницький Метод Джека Грейпса" (Jack Grapes’ Method Writing ©) — це потужний метод, який допомагає віднайти свій автентичний авторський голос та активувати креативний процес. Оснований на серії концептів та вправ, метод Джека ось вже понад 40 років допомагає людям різних професій, напрямків та віку (голівудським відомим акторам, сценаристам, режисерам, художникам, юристам, психологам, менеджерам, власникам компаній...) писати та створювати власні, унікальні проєкти.⠀

"Те, що Станіславський, Страсберг та Кацелас зробили для акторів, Джек Грейпс створив для письменників", Джеймс Слоян.

Особливість "Письменницького Методу" у тім, що він веде студентів крок за кроком через практичні завдання й допомагає кожному в індивідуальному порядку розкрити свій талант, покращити та зробити унікальним своє письмо. Студенти працюють щодня. Цей курс — це не сім зустрічей раз на тиждень, а 49 днів роботи з теорією, практикою та аналізом оповідань.

Концепції та вправи "Письменницького Методу" сформовані на базі "Акторського Методу" (найпопулярніша система навчання акторів у Голівуді), теорії літератури, акторської системи К. Станіславського, "театральних ігор" Віоли Сполін і технік опановування спортивних навичок у тенісі, гольфі та бейсболі.⠀

Сьогодні курс "Jack Grapes’ Method Writing" можна пройти у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Торонто, Сіднеї, Лондоні та тепер — у Києві.
Викладачка курсу — Наталі Скорикова, єдина в Україні сертифікована викладачка "Jack Grapes’ Method Writing". У 2018 році стала студенткою Джека Грейпса та пройшла навчання у Каліфорнії. Того ж року стала членкинею Колективу Письменників Лос-Анджелеса. Наразі у Каліфорнії готується до публікації її дебютна збірка "Don’t Stop Me Now". А минулого року вона відкрила видавництво, тому студенти її курсу мають можливість не лише писати, а й видавати свої книжки + зовсім скоро ви дізнаєтеся про деталі міжнародного проєкту, що відкриває нові можливості для українських авторів.

"Письменницький Метод" — це єдиний курс, що дає конкретний результат. Так, він вимагає ресурсу та роботи над собою, і ця робота не завжди буде приємною та легкою, бо вона веде Вас до самих себе через написання текстів.

У нас немає лекцій. Кожен клас, кожен день роботи протягом семи тижнів — це виключно практика.
Ознайомтеся з детальною програмою курсу на нашому сайті: www.methodwriting.com.ua
Тривалість курсу: 7 тижнів.
Ми зустрічаємося один раз на тиждень, клас триває 3 години.
Поза класом вам потрібно буде читати матеріали курсу та писати домашнє завдання.

Вартість курсу І рівня: 8 000 гривень
У вартість входить:
• навчальні матеріали;
• 7 класів по 3 години;
• індивідуальний супровід протягом 7 тижнів;
• фотозвіт від професійного фотографа (для студентів офлайн-групи);
• розміщення одного тексту на сайті курсу;
• випускна вечірка (для студентів офлайн-групи);
• сертифікат про закінчення програми І рівня (студентам онлайн-класів надсилаємо сертифікати за вказаною адресою у будь-яку країну).

Також студенти мають змогу брати участь у наших літературних проєктах. Наразі ми працюємо над спільним проєктом "War: insite out" спільно з лос-анджелеським літературним журналом та плануємо видати у США двомовну антологію "New Voices From Ukraine".
Для студентів ВНЗ денної форми — знижка 50%.
Для ветеранів АТО/ООС — навчання безкоштовне.

Аби зареєструватися на курс, вам потрібно перейти на сайт: www.methodwriting.com.ua та заповнити реєстраційну форму.

Розклад класів І рівня на лютий-березень 2021: ⠀
Щовівторка з 02/02 по 16/03: 18:00 - 21:00 — Zoom.
Щосереди з 03/02 по 17/03: 12:00 - 15:00 — Zoom; 18:00 - 21:00, офіс, Київ, вул. Грушевського 28/2
(можливо, ця група буде також онлайн в Zoom, залежно від ситуації з коронавірусом, бо на даний час усі класи проводимо дистанційно).

Вартість курсу Advanced-рівнів: 6000 гривень.
Для студентів ВНЗ денної форми — знижка 50%.
Для ветеранів АТО/ООС — навчання безкоштовне.

Розклад класів на лютий-березень 2021:
Щочетверга з 04/02 по 18/03: 18:00 - 22:00 — Zoom.
Щосуботи з 06/02 по 20/03: 12.00 - до фінального тексту — офіс, Київ, вул. Грушевського 28/2 (можливо, ця група буде також онлайн в Zoom, залежно від ситуації з коронавірусом, бо наразі усі класи проводимо дистанційно).

Місце проведення: для студентів, що не проживають у Києві або яким зручно займатися дистанційно: віртуальний кабінет Zoom;⠀для тих, хто обирає офлайн-зустрічі: Київ, вул. М.Грушевського 28/2.

Контактний телефон: 098 953 58 59 — Марина, менеджерка проєкту. ⠀⠀
Більше інформації на нашому сайті: www.methodwriting.com.ua



0 коментарів

Залишити коментар

avatar