20 Квітня 2024, 06:40 | Реєстрація | Вхід
/ Євгеній Стасіневич «Як читати сучасну літературу» - 15 Грудня 2020

Євгеній Стасіневич «Як читати сучасну літературу»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 15 Грудня 2020 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: 2500 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 941


Навіщо читати сучасну літературу? Читачам не завжди до вподоби експерименти, до яких вдаються сучасні письменники. Тому їхні твори видаються незрозумілими, а отже — нецікавими читачу. На цьому курсі ви навчитеся їх читати і отримувати з цього користь.

Нерідко можна почути, що класична література — це перевірений часом еталон якості, а от сучасна — як мінне поле. Але хто, як не сучасники, допомагають зрозуміти актуальні суспільні проблеми, явища і процеси, про які вони пишуть і з якими кожен з нас стикається щодня?

На цьому курсі ви познайомитеся з авторами та авторками — яскравими представниками цього періоду. Навчитеся правильно читати сучасну літературу.

Діапазон імен — якнайширший, найбільш репрезентативний і просто най-най: від культових американців Томаса Пінчона і Кормака Маккарті, нобелівських лауреатів Ольги Токарчук та Кадзуо Ішігуро до «останніх класиків» в особі німців Ґраса і Зебальда та португальця Сарамаго.
Лише першорядні автори, тільки величні книги.

Пильно вглядаючись у вершинних авторів найновішого часу, ми зрозуміємо все необхідне і про ключові літературні, а заразом і культурні, тренди сьогодення, і про можливі та плідні стратегії читання. А ще — про власні читацькі орієнтири та потреби. Бо, певно, найбільшою амбіцією нашого курсу і є: у глибоких книжках відчути власні глибини.

Квитки, подробиці: https://culturalproject.org/modernlit (2500 грн)

13, 20, 27 жовтня, 3, 10, 17, 24 листопада, 1, 8, 15 грудня. 19:00.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar