16 Квітня 2024, 13:30 | Реєстрація | Вхід
/ Третій фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage - 25 Серпня 2020

Третій фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 25 Серпня 2020 (Вівторок)
Час: 14:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Софія Київська
Адреса: вул. Володимирська, 24
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1017


20-25 серпня в Софії Київській пройде Третій фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2020

«Життя триває»! Це лейтмотив цьогорічного фестивалю, що транслює наш оптимізм і надію, віру в себе й один одного; стримане спостереження за плином часу, осмислення круговерті й колізії життя; готовність та гідність прийняти нові виклики. Якими словами, якими музичними чи книжковими історіями можна якнайкраще передати драматичні реалії сьогодення? Які думки й емоції вони викликають у нас? Незважаючи на те, що все завмерло на карантині - життя дійсно триває!

З 20 до 25 серпня, з ранку й до пізнього вечора в Софії Київській звучатиме музика й слово. У древнє місто стікатимуться слухачі і виконавці. Тут зустрінуться майстри та учні, генії міста і його мешканці, сакральний простір наповниться щасливими розмовами, дитячим сміхом та вдячними оплесками. Життям. Тут звучатиме місто майстрів.


Літературний напрям Bouquet Kyiv Stage 2020 цього року відбуватиметься вперше. І вперше – в новій реальності, де всі ми, наші життя і життя міст – змінилися. Нам є про що поговорити, чим поділитися, що осмислити. Саме тому для літературної програми ми обрали формат якісного спілкування, якого нам так не вистачало під час карантину.
Говоритимемо з тими і про тих, хто тонко відчуває серцебиття міста, чує його історії і вводить місто у свої тексти не як тло для подій, а як одного з героїв розповіді.
Своїми історіями та досвідами на літературній сцені під ясенем ділитимуться:
Сергій Жадан, Софія Андрухович, Катерина Калитко, Ірина Цілик, Ярослава Стріха, Михайло Назаренко, Марк Бєлорусець, Артем Чех, Світлана Тараторіна, Павло Матюша.
Куратор літературної сцени та модератор зустрічей - Євген Стасіневич.

Сайт фестивалю, програма: http://bouquetstage.com/

Сторінка фестивалю у Facebook: https://www.facebook.com/bouquetstage/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar