20 Квітня 2024, 10:54 | Реєстрація | Вхід
/ 15-21 серпня | «Мистецький форум на Хортиці» - 21 Серпня 2020

15-21 серпня | «Мистецький форум на Хортиці»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 21 Серпня 2020 (П'ятниця)
Час: 14:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: Хортиця
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1026


З 15 по 21 серпня відбудеться «Мистецький форум на Хортиці», що передбачає зустріч з людьми, які творять сучасну Україну через культурні проекти.

Представники і представниці літератури, кінематографу, живопису поділяться поглядами на те, як мистецтво змінює наше життя, що стоїть на заваді цих змін і чим всі ми можемо зарадити в цьому.

У Мистецькому Форумі візьмуть участь Ірма Вітовська, Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Матвій Вайсберг, Андрій Любка, Олена Придувалова, Олександр Ройтбурд, Андрій Пушкарьов, Галина Дюговська, Володимир Балибердін, Наталія Красильникова, Наталія Склярська, Володимир Омелян, Євген Магда, Микола Балабан, Олександр Палій, Дмитро Буланов, Нікіта Тітов, Анатолій Шерстюк, кінопрограма від Центру Довженко, представники Українського культурного фонду, фонду Креативна Європа, Міністерства культури, представники культурних інституцій та міжнародних посольств, діаспор.

На вас очікують виставки картин, панельні дискусії, продаж книжок, показ фільмів, музичні та художні інсталяції, дитячий майданчик.

Програму буде незабаром оприлднено на сторінці «Мистецького форуму на Хортиці» у Facebook: https://www.facebook.com/ArtForumzp/



0 коментарів

Залишити коментар

avatar