28 Березня 2024, 13:46 | Реєстрація | Вхід
/ Відеолекторій на період карантину від UA: КУЛЬТУРА - 5 Січня 2021

Відеолекторій на період карантину від UA: КУЛЬТУРА

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 05 Січня 2021 (Вівторок)
Час: 19:35
Вартість: безкоштовно
Місто: UA: КУЛЬТУРА
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 5101


На суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА стартує серія мистецьких освітніх лекцій власного виробництва. 

Щовівторка — «Час поезії» 

Пропонує глядачам по-новому відкрити класику українського поетичного слова. До циклу увійшли знакові поети, які своєю творчістю вплинули на розвиток літератури й стали виразниками настроїв часу: Шевченко, Тичина, Антонич, Плужник, Бажан та інші. Ведучі Василь Герасим’юк і Мирослав Лаюк розкажуть про поетів на тлі епохи й читатимуть вірші. 

Щосереди — цикл програм про літературу #БібліоFUN

Серія програм розповідає про видатні твори світової літератури. Як їх читати й розуміти, розповідатиме письменник і літературознавець Ростислав Семків. Найцікавіші уривки літературних творів читатимуть акторка театрів «Пральня» й «ДАХ» Марічка Штирбулова та актор «Молодого театру» Олег Коркушко.


«Карантин, спричинений пандемією коронавірусу, — найневдаліший час для паніки та безсистемного поглинання сумнівної інформації з неперевірених джерел в інтернеті. Натомість це чудова нагода для самоосвіти! UA: КУЛЬТУРА долучається до практики найкращих мистецьких інституцій та медіакомпаній — ми транслюватимемо лекційну лінійку власного виробництва в праймі, що безпрецедентно для українського телебачення. Зберігайте спокій і залишайтеся вдома. Ми подбаємо, аби карантин закінчився для вас не нервовим зривом, а новими знаннями», — розповів виконавчий продюсер UA: КУЛЬТУРА Лук’ян Галкін.


Розклад випусків: https://culture.suspilne.media/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar