Як давно ви отримували справжнього, написаного від руки, "живого" листа? Як давно самі його надсилали? Ідея проекту народилася у 2012 році, під час подорожі у Сімферополь до друзів, бачитись із якими вдається дуже рідко. Думалося про варіанти зв'язку, який би був трохи теплішим, ніж інтернет-листування, й трохи матеріальнішим, ніж телефонні розмови. Якимось предметнішим. Таким, який можна буде залишити на згадку.
До участі у проекті запрошуються Поети, які готові написати листа, що міститиме один, найулюбленіший вірш. Вірш, якій ви, за нагоди, надіслали б й у космос як меседж усьому людству. Найважливіший з віршів, написаних вами за все життя.
Абсолютно не має значення, якщо ви пишете, як курка лапою. За необхідності, адресат засяде за пошук й віднайде вірш в інтернеті, або ж таки вирахує, що то за літери, й прочитає безцінного листа.
Тільки-но пригадайте ваше хвилювання під час очікування чергового листа, яка радість переповнює, коли ви знаходите у поштовій скринці новий, довгоочікуваний конверт!
Взяти участь у проекті в якості Авторів вже погодилася низка відомих та молодих авторів. Так, подаючи заявку у Проект, ви маєте всі шанси отримати живого, від руки написаного листа, скажімо, від Маріанни Кияновської.
Якщо ви готові взяти участь у "Поетичній пошті", ви маєте повідомити про це на інтернет-адресу проекту - poetrymail@litcentr.in.ua. Невдовзі Вам прийде повідомлення про ваш статус у проекті.
Адресати листів обираються повністю випадково.
...Серед важливих моментів є те, що Відправник має погодитись проплатити вартість доставки листа. У цьому закладено момент "подарунку". Оскільки проект реалізовуватиметься тільки на території України, вартість доставки не перевищуватиме 5-8 грн.
Про подробиці проекту читайте у повному тексті Умов участі у ньому.
IMG - візуальна галерея проекту. Тут розміщаватимуться зображення, які тим чи іншим чином дотичні до теми Листування, Пошти та до самого проекту "Поетична пошта".
У Галереї також розміщуватимуться зображення Листів , що взяли участь у проекті. Фото отриманих листів надсилайте за адресою poetrymail@litcentr.in.ua
Якщо ви готові взяти участь у Проекті "Поетична пошта" й надіслати листа, ви маєте повідомити про це на інтернет-адресу проекту (poetrymail@litcentr.in.ua) й зачекати на інформацію про свого адресата, який обиратиметься повністю випадково.
"Читачі" листів на ту ж саму адресу дають знати, що готові отримати такого важливого листа і поставитися до нього з відповідною повагою...
Координатор проекту:
Городиська Поліна
Телефон. // +38 (063) 712-12-15
E-Mail // poetrymail@litcentr.in.ua