29 Березня 2024, 08:24 | Реєстрація | Вхід
/ Катерина Бабкіна. Хороша історія – коротка історія - 9 Березня 2019

Катерина Бабкіна. Хороша історія – коротка історія

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 09 Березня 2019 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: 6000 грн.
Місто: Київ
Місце: Часопис
Адреса: вул. Льва Толстого, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1211


2 лютого – 23 березня в Часописі пройде воркшоп Катерини Бабкіної «Хороша історія – коротка історія».

Цей воркшоп підійде тим, хто пише чи планує писати саме художні тексти. Він не про комунікацію, не про копірайт і навіть не про блог, він про новели і оповідання. На відміну від інших курсів Катерини Бабкіної, тут не розкажуть нічого про те, як щось продати, когось залучити чи комунікувати з видавцями, але кожен напише і відшліфує своє хороше оповідання. 


ЩО?

Восьмитижневий воркшоп з написання малих форм художньої прози – оповідань та новел. 2 теоретичних та шість практичних завдань, обговорення, робота над конкретними текстами. Нечасоємкі, але обов’язкові до виконання домашні завдання. Підтримка в особистому спілкуванні між заняттями. 

ЯК? 

Два теоретичних і шість практичних завдань. Нечасоємкі, але обов’язкові до виконання домашні завдання. Дві особистих онлайн-консультації на різних етапах написання тексту. Весело.

Кількість місць обмежена 12 особами. Є вступне завдання та попередній список до читання, невеликий, але обов’язковий. Вартість курсу 6 тисяч гривень, після успішного виконання вступного завдання для резервування місця на воркшопі необхідна передоплата. Детальніша інформація: тел. 063 368 04 85, Таня Коробка.

Реєстраційна форма: https://goo.gl/p8953N

ДЕ? Київ, ст. Метро Площа Льва Толстого, вільний простір Часопис
КОЛИ? Щосуботи з 11:00 до 13:00. Початок - 2 лютого, завершення - 23 березня.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar