25 Квітня 2024, 04:38 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація серії книжок «Школа лікарки Тетті» - 22 Грудня 2018

Презентація серії книжок «Школа лікарки Тетті»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Грудня 2018 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Д. Яворницького, 55 (вхід з вул. Січових Стрільців)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 659


Книгарня «Є» та видавництво «Каламар» запрошує дітей віком від 3 років та їхніх батьків на презентацію серії казково-пізнавальних книжок «Школа лікарки Тетті» за участю авторки ідеї Тетяни Святенко. Захід відбудеться 22 грудня. Початок – 15:00.

Навчись сам та навчи своїх батьків! Цей заклик з певністю можна назвати гаслом серії «Школа лікарки Тетті». Другу книжку серії так само адресуємо наймолодшим читачам. І так само йдеться в ній про здорові звички. Але тепер наші герої діють в інших обставинах. Попри серйозність питань, яких торкаються творці книжки, малюк почуватиметься у звичній для нього атмосфері гри. Бавлячись та слухаючи короткі теплі оповіді, він опанує ті знання, які – без перебільшення – згодом станутьють визначальними для якості життя. Читаючи з малюком книжки серії «Школа лікарки Тетті», ви даруєте йому найцінніше: знання про те, як бути здоровим, а отже, – щасливим.


Тетяна Святенко – докторка медичних наук, професорка кафедри шкірних та венеричних хвороб Дніпропетровської державної медичної академії, головна фахівчиня МОЗ України за фахом «Дерматовенерологія. Дитяча дерматовенерологія», віце-президентка Української асоціації лікарів дерматовенерологів та косметологів.


Дніпровська Книгарня «Є», пр. Д. Яворницького, 55 (вхід з вул. Січових Стрільців)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar