19 Квітня 2024, 21:46 | Реєстрація | Вхід
/ Симболон: «Як народжувалась середньовічна книга» - 15 Грудня 2018

Симболон: «Як народжувалась середньовічна книга»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Грудня 2018 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 735


Середньовіччя – це час не тільки соборів, але й книги. Її створення тривало десятиліттями та об’єднувало інколи до десяти людей. Книга – це знання та статус, духовний і матеріальний скарб, який обіцяв читачу інтелектуальну та естетичну насолоду. Зрозуміти і пізнати середньовічну книгу – це зрозуміти середньовіччя.

Саме тому «Симболон» підготував для вас унікальний захід «Як народжувалась середньовічна книга», якому гостинно відчинив двері Музей книги і друкарства України. Захід буде цікавий як дітям, так і дорослим!

На вас чекають:

  • дві короткі і ємкі лекції про технології створення та оздоблення манускриптів від засновниць проекту Liudmyla Vashchuk та Stefaniia Demchuk
  • майстер клас з середньовічного письма для учасників від 7 років 
  • тематичні ігри

Вхід безкоштовний для дітей і дорослих (без експозиції музею; бажаючі оглянути експозицію мають придбати квиток до музею). Для дітей обов’язкова реєстрація, адже кількість місць у майстер-класі обмежена! У ньому зможуть взяти участь до 12 дітей включно.

Для реєстрації дитини необхідно надіслати лист на одну з електронних адрес: vashchuk.lv@gmail.com або stephanierom07@gmail.com У листі вкажіть: ПІБ та телефон одного з батьків, ім’я та вік дитини.

Деталі заходу ми розкриємо вже дуже скоро, стежте за нашими новинами! ;)

15 грудня, 14:00. Київ, Музей книги і друкарства України, вул. Лаврська, 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar