24 Квітня 2024, 15:41 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч з Мілою Іванцовою у Києві - 9 Грудня 2018

Творча зустріч з Мілою Іванцовою у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 09 Грудня 2018 (Неділя)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Бібліотека Імені Реріха
Адреса: вул. Єреванська, 12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 807


Незважаючи на нестабільну економічну ситуацію, книги в Україні видаються і на них є попит. Сучасний читач хоче бачити в книгах українських персонажів, слідкувати за їх долями, проживати їх історії, занурюватися в події, які відбуваються в знайомих місцях - в рідному районі, в рідному місті. Приємно і цікаво читати книгу коли автор описує події, які відбулися в улюбленому парку або кафе, коли в книзі звучать назви вулиць та площ рідного міста. Саме такими є твори сучасної відомої української письменниці Міли Іванцової. В її романах ви прослідкуєте химерне сплетіння людських доль, кохання й розлуки, щастя і сліз. Це історії про нас, про тих , хто поруч, та кого немає; про коханих, заради яких ми ладні на все, але які не завжди готові віддячити тим самим, про близьких і друзів; про тих кого втрачаємо, і тих, кого знаходимо в круговерті життя.



Міла Іванцова: За освітою викладач французької та російської мов (закінчила Київський педагогічний інститут, нині Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова), викладала французьку в школі, Ліцеї туризму, Інституті туризму Федерації Профспілок України. Пізніше створила власні курси іноземних мов, потім круто змінила своє життя, зайнявшись нерухомістю, дизайном інтер'єрів, петриківським розписом, фотографією, а зрештою — літературною творчістю. Вона — автор оповідань, повістей, статей та віршів, опублікованих в літературних журналах України, Росії, Естонії, Німеччини, Ізраїлю та Нової Зеландії, а також автор романів, які видано українською та російською мовами. Останні роки займається професійною літературною діяльністю. В лютому 2013 за рейтингом журналу «Фокус» посіла четверте місце в рейтингу 30 найуспішніших письменників України. «Золотий автор України» за версією конкурсу «Коронація слова. Організаторка всеукраїнського соціального благодійного проекту «100 книжок для сільської бібліотеки», метою якого є наповнення сільських бібліотек сучасною українською та зарубіжною літературою. 

Полюбляє саджати дерева та квіти, збирає колекцію старовинних чавунних прасок і відтворює оригінальні картини на сканері за власною технологією, малює по склу та олійними фарбами.


9 грудня, 13:00. Київ, Бібліотека Імені Реріха, вул. Єреванська,12


0 коментарів

Залишити коментар

avatar