28 Березня 2024, 20:21 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація англомовної версії книги «Олег Сенцов» - 8 Грудня 2018

Презентація англомовної версії книги «Олег Сенцов»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Грудня 2018 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Довженко. книги. кава. кіно.»
Адреса: вул. Васильківська,1, ст. м. Голосіївська, 1-ий пов
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 708


8 грудня о 16:00 відбудеться презентація англомовної версії книги Олександра Мимрука «Олег Сенцов»Ця книга — спроба доторкнутися до справжньої особистості та непідробних внутрішніх переконань. Місце проведення презентації: книгарня-кав’ярня «Довженко книги.кава.кіно» (вул. Васильківська, 1, 1-ий поверх Довженко-Центру (м. Голосіївська)).

Наразі Олег Сенцов є бажаним співрозмовником для журналістів, політиків, свідомих громадян України. Проте ця розмова не може відбутися через строкове політичне ув’язнення. Ця книга покликана стати точкою перетину між ним і нами. А тепер, після перекладу книги англійською, весь світ зможе дізнатися про Олега Сенцова як про патріота, творця і незламну постать.


В рамках презентації запланована публічна дискусія на тему «Творчість в ув'язненні. Свідчення очевидців». До неї запрошені митці та мислителі, які були заарештовані на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Також своїм досвідом поділяться культурні менеджери, що реалізовували проекти в надскладних політичних умовах. А історики мистецтва розкажуть про феномен «ув'язненої творчості» в українській культурі.

До дискусії запрошені Мустафа Джемілєв, Ігор Козловський, Сергій Захаров, Володимир Фомічов, Олександр Красовицький, Анна Паленчук. Стілець буде і для самого Олега Сенцова.

Пропонуємо долучитися до обговорення значущих питань.

Акредитація для ЗМІ за посиланням: https://goo.gl/xith95
Форма реєстрації для усіх бажаючих: https://goo.gl/qDygww


Книга Олександра Мимрука «Олег Сенцов» — це справжня біографія. В ній зібрані уривки зі сценаріїв Олега Сенцова, його проза, документальна хроніка слідства та судового процесу, під час якого було сфальшовано історію спротиву Олега проти окупації Криму.

Видання українською мовою світ побачив у 2017-му. Цього року за підтримки Мінінформполітики англійська версія книги з’явиться в посольствах і книжкових крамницях.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar