29 Березня 2024, 14:37 | Реєстрація | Вхід
/ Арт-Среда в IZONE: Видавництво IST Publishing - 5 Грудня 2018

Арт-Среда в IZONE: Видавництво IST Publishing

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 05 Грудня 2018 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: IZONE
Адреса: вул. Набережно-Лугова, 8
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 860


Як видати свою книгу/журнал/газету? До якого видавця звернутися і як співпрацювати? У чому різниця між самвидавом, small press і традиційною видавничою системою?

Навколо цих та інших питань буде побудована лекція співзасновниці молодого видавництва IST Publishing - Катерини Носко і Анастасії Леонової, яка відбудеться 5 грудня в рамках проекту Арт-середа. На прикладі функціонування свого видавництва вони розкажуть про основні етапи видавничого процесу, пошук ресурсів на видання книги і участь в кращих книжкових ярмарках.


Катя Носко - співзасновниця видавництва IST Publishing, мистецтвознавиця, співавторка книги «Де кураторство», кураторка освітніх програм і співкураторка виставкових проектів, серед яких «Тіні забутих предків. Виставка».

Настя Леонова - засновниця галереї сучасного мистецтва COME IN в Харкові, співзасновниця видавництва IST Publishing, кураторка виставкових проектів, культурна менеджерка.

IST Publishing - незалежний український small press, що спеціалізується на книгах про сучасну культуру і мистецтво. Видавництво фокусується на публікації досліджень українського мистецтва і перекладі їх іноземними мовами. Іншою складовою діяльності видавництва є переклад фундаментальних текстів провідних іноземних дослідників з теорії та історії мистецтва, філософії мистецтва, соціології культури українською. Окремим інтересом редакторського колективу є видання артбуків і книг художників. Більше про видавництво: www.istpublishing.org


5 грудня. Початок о 19:00. Вхід вільний. Київ, IZONE, вул. Набережно-Лугова, 8


0 коментарів

Залишити коментар

avatar