17 Квітня 2024, 01:07 | Реєстрація | Вхід
/ «Меч "Щербець" та Українські ворота» у Львові - 5 Грудня 2018

«Меч "Щербець" та Українські ворота» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 05 Грудня 2018 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 738


Львівська Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на презентацію книжки Святослава Липовецького «Меч "Щербець” та Українські ворота: Україно-польські взаємини від поділів Речі Посполитої й до сьогодні», що відбудеться 5 грудня за участю автора. Початок – о 18:30. Модераторка – Ольга Петренко.

Пропонована книжка є путівником у світ українсько-польських взаємин з кінця XVIII століття й до сьогодні. На основі великої кількості джерел автор відкриває широку панораму співжиття обох народів, а також складних процесів формування української нації, що відбувалися за участі, паралельно та наперекір західному сусіду. Говоритимемо про факти минулого, що проливають світло на події сучасності, розкривають широку панораму українсько-польських взаємин та тих складних процесів, що їх супроводжували протягом останньої чверті тисячоліття.


Святослав Липовецький – історик, журналіст, публіцист, родом з Тернополя. Автор і упорядник книжок «Червоно-чорне. 100 бандерівських оповідок», «Обличчя звитяги (Стрілецькі світлини)», «Бандерівці. 200 історій з ХХ століття» та ін. Постійний дописувач тижневиків «Країна», «Український Тиждень», «Дзеркало Тижня» та інших видань. Статті автора виходили у збірниках бібліотеки газети «День» та бібліотеки сайту «Історична правда».


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar