28 Березня 2024, 17:04 | Реєстрація | Вхід
/ «Кров і земля» Вітольда Добровольського - 1 Грудня 2018

«Кров і земля» Вітольда Добровольського

Категорія: «Події»
Дата: 01 Грудня 2018 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Літературний клуб «Пломінь»
Адреса: провулок Шевченка 5, Козацький Дім – 3 поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 843


В суботу, 1-го грудня, в київському лекторії літературного клубу «Пломінь» відбудеться презентація книги Вітольда Добровольського «Кров і земля: війна в Україні очима польського націоналіста». Презентація розпочнеться о 19:00 в приміщенні літературного клубу «Пломінь», що знаходиться за адресою: провулок Шевченка 5 (ст. м. Майдан незалежності), Козацький Дім – 3 поверх.

Вітольд Добровольський – військовий репортер, випускник факультету Східноєвропейських Студій Варшавського Університету, учасник українсько-польського порозуміння, член редакції націоналістичного часопису «SZTURM».


Книга висвітлює не лише війну, але й цивілізаційне протистояння між Україною та Росією. Міф про «один народ» розвіюється ще на початку книги, а окупанти, що прийшли на український схід, один в один копіюють тих, хто в 1921 році втопив українську незалежність у крові, а 1939-му поділив Польщу, розпочавши червоний терор на теренах усієї Східної і Центральної Європи. У своїй розповіді автор описує національне відродження українців, яке не відбулося у 1991 і яке активно відбувається зараз.

Під час презентації у відвідувачів буде змога поспілкуватися з автором, придбати книгу за спеціальною ціною видавництва «Орієнтир», а також переглянути фотознімки, зроблені військовим репортером під час відряджень у зону АТО.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar