19 Квітня 2024, 17:00 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: читання казки «Гість на Різдво» - 1 Грудня 2018

Дитяча субота: читання казки «Гість на Різдво»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Грудня 2018 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 683


Книгарня «Є запрошує дітей віком 5-8 років на творче читання казки Аннетт Амргейн і Катаріни Е. Фолк «Гість на Різдво» (видавництво Vivat) та майстер-клас зі створення іграшки на ялинку. Захід відбудеться 1 грудня. Початок – о 12:00.

Що ж це так яскраво засяяло вдалині? Може це різдвяна зірка принесла добру звістку? Чи хтось добрий з усміхненими очима простує до вашого будинку, щоб розділити святкову вечерю? Різдвяної ночі завжди стаються дива. Про це знає ведмедик, що живе самотньо в незнайомому лісі, але так хоче, щоб до нього на свято завітали всі звірята. Знає про це і маленький зайчик Вухань, який у пошуках різдвяного сяйва оббіг усіх друзів. Дізнаються про це і наші читайлики. Зворушливі й добрі історії про різдвяні дива розповідає книга, яку ми обрали для читання першої зимової суботи. А ще про те, що всі непорозуміння треба вирішувати мирно, й не треба боятися спілкуватися з сусідами, що живуть поруч.

А традиційною майстеркою, яка завжди супроводжує затишні читання вихідного дня, ми вирішили розпочати підготовку до різдвяних свят: виготовити з дітками першу в цьому сезоні іграшку на ялинку. 

Реєстрація за номером 066 424 47 68

Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar