19 Квітня 2024, 09:48 | Реєстрація | Вхід
/ Медіапоетична ніч в галереї: AETHER.mcrt у Франківську - 30 Листопада 2018

Медіапоетична ніч в галереї: AETHER.mcrt у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2018 (П'ятниця)
Час: 22:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Асортиментна кімната
Адреса: вул. Сахарова 23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 723


Учасники львівського медіапоeтичного гурту AETHER [етер] (AETHER: mediacollaboration in real time) працюють на межі перформансу, поезії, алгоритмічної електронної музики та експериментального відео. Відкидаючи потребу запрограмованого сценарію, вони покладаються лише на випадок, продиктований бінарним гральним кубиком. Кожен наступний крок породжує все нові і нові комбінації образів та відчуттів, передбачити які не бачиться можливим.

До складу гурту входять звуковий мистець Юрко Булка, відеохудожник Роман Гайдейчук, а також письменники Ірина Загладько та Михайло Жаржайло. В Івано-Франківську до медіаколаборації вперше долучиться сесійний учасник: франківський DJ Євгеній Філатов доповнить звукове полотно перформансу власною роботою над семплами з платівок.


Тож, запрошуємо вас приєнатися до цієї "медіапоетичної рулетки” в останню ніч цієї осені до галереї Асортиментна кімната. Саме на цю ніч ми перетворимо галерею на дещо інший простір, в якому можна влаштовуватися зручніше та лежати на підлозі, аби повністю зануритися в медіапоетичний перфоменс. Взяти з собою пледи та спальники буде хорошою ідеєю, хоча ми матимемо і свої. Головне, беріть з собою ваші вуха та серця, а також готовність дивуватися.

Вхід абсолютно та принципово вільний, точний час закінчення - невідомий. Дизайн від Oleg Girskiy.

Івано-Франківськ, Асортиментна кімната, вул. Сахарова 23


0 коментарів

Залишити коментар

avatar