20 Квітня 2024, 03:49 | Реєстрація | Вхід
/ «Книга Сили» Валентина Терлецького у Києві - 9 Листопада 2018

«Книга Сили» Валентина Терлецького у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 09 Листопада 2018 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 790


Книгарня «Є» та видавництво «Кальварія» запрошують на презентацію новинки Валентина Терлецького «Книга Сили. Частина перша: Воля», яка відбудеться 9 листопада за участю автора. Початок – о 18:30. Модераторка – Ксенія Мацкевич.

«Книга Сили» – так називається серія романів запорізького телеведучого, фронтмена рок-гурту «Декаданс» і письменника Валентина Терлецького. Це художнє дослідження легенд і феномену українського козацтва від його зародження до теперішнього часу, що ґрунтується виключно на реальних подіях, маловідомих фактах та численних загадках. Напружений сюжет, карколомні пригоди, знакові постаті, нерозгадані до цієї пори таємниці запорозьких характерників – все це створює абсолютно новий погляд на минуле українських лицарів, дає несподівані відповіді на болючі питання сьогодення, призводить до переосмислення української історії та допомагає повірити у майбутнє нашого народу.


Серед героїв першого роману серії «Книга Сили. Воля» не лише такі знакові імена, як Дмитро Байда-Вишневецький, Іван Підкова, Семерій Наливайко, Самійло Кішка та інші, а й багато майже невідомих широкому загалу козаків та козацьких старшин. У цій книзі немає жодного вигаданого персонажа, жодної вигаданої події, жодного вигаданого явища. Усе це колись відбувалося в реальності. І все це тепер має стати відомим, бо «прийшов час»...


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar