20 Квітня 2024, 18:36 | Реєстрація | Вхід
/ Анатолій Кичинський «Жива і скошена тече в мені трава» - 7 Листопада 2018

Анатолій Кичинський «Жива і скошена тече в мені трава»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Листопада 2018 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 991


Київська Книгарня «Є» і видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га» запрошують на презентацію нової збірки поетичної серії «УПА» (Українська Поетична Антологія) – «Жива і скошена тече в мені трава» Анатолія Кичинського, яка відбудеться 7 листопада за участю автора. Початок – о 18:30. Модератор – Іван Малкович.

До книги вибраного Анатолія Кичинського – одного з найвідоміших сучасних українських поетів-ліриків, уродженця херсонського краю – увійшли найкращі його вірші з усіх попередніх збірок, а також найновіші поезії.

Анатолій Кичинський народився 4 квітня 1950 року в селі Преображенці Чаплинського району на Херсонщині. Після навчання у Преображенській восьмирічці закінчив Чаплинську середню школу із срібною медаллю (1967 р.), а згодом — філологічний факультет Херсонського педагогічного інституту (1972 р.) та Вищі літературні курси при Московському літінституті (1981 р.). Поет є Членом Національної спілки письменників України, Асоціації українських письменників, Міжнародної асоціації письменників і публіцистів та почесний член Національної спілки художників України. Анатолій Кичинський широко представлений у часописах та антологіях не лише українському читачеві, а й зарубіжним шанувальникам поезії у перекладах багатьма мовами світу.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar