19 Квітня 2024, 03:22 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Романа Назаренка «Біблія у Корані» у Львові - 6 Листопада 2018

Лекція Романа Назаренка «Біблія у Корані» у Львові

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 06 Листопада 2018 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: 100 грн.
Місто: Львів
Місце: Центр Шептицького
Адреса: вул. Козельницька, 4 (ауд. 127)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 635


Які таємниці життя Ісуса приховує Коран? Хто спокусив Адама та чому різниться кількість дерев у раю в Біблії та Корані? Ким насправді був Авраам/Ібрагім? Що говорить Старий Завіт про нащадків Ізмаїла та чому християнам вартує знати, що таке Курбан-Байрам? 

6 листопада ми поговоримо про цікаві історії, які згадуються у Біблії та Корані, зокрема будемо порівнювати ці сакральні тексти між собою та шукати відповіді на запитання. Подія відбудеться о 18:30 в Центрі Шептицького.

У Корані, поміж таких постатей як Ной, Давид, Соломон, Івана Хреститель, ми знаходимо опис чудес Ісуса, які відсутні у Біблії. Також це стосується і Марії, певні деталі із життя якої, є присутні у Корані, але відсутні у Біблії. Який вплив це може мати на християн та на ісламо-християнський діалог як такий?


Відтак, запрошуємо вас на цикл лекцій «Несподіваний Іслам». Лектор – Роман Назаренко, докторант Тілбурзького університету(Нідерланди).

Впродовж курсу ми дізнаємося про значення таких термінів: Джагілійа; Халіфат; Хіджра; Джихад; Шаріат; Сунна; Люди Писання; Курбан-Байрам; аль-Ісра валь-Мірадж.


Вартість: 100 грн. Квитки: https://2event.com/events/1550578
Львів, Центр Шептицького, аудиторія 127, вул. Козельницька, 4


0 коментарів

Залишити коментар

avatar