28 Березня 2024, 17:35 | Реєстрація | Вхід
/ Творчий Вечір Генадія Кацена в Beit Grand | Одеса - 4 Листопада 2018

Творчий Вечір Генадія Кацена в Beit Grand | Одеса

Категорія: «Події»
Дата: 04 Листопада 2018 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Одеса
Місце: Єврейський культурний центр «Бейт Гранд»
Адреса: вул. Ніжинська 77/7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 752


«Моє життя є рух, і в цьому русі я ціную кожну мить...»

Напевно, не дарма в житті настають ювілеї. До них можна ставитися по-різному. Ніхто не буде заперечувати, що це привід серйозно, а може і з деякою часткою гумору глянути на прожиті роки, оцінити, подумати, зважити, посміхнутися, а, можливо, і засумувати…

«Мені захотілося зустріти цю дату разом з Вами, мої друзі… Я розповім про низку важливих моментів у моєму житті… Ви дізнаєтеся про мене не тільки те, що можна побачити і дізнатися на сцені… Ми перегорнемо сторінки моїх років…».


Гості програми, - яскраві одеські особистості, музиканти, журналісти, артисти, літератори, - готують несподівані, а тому інтригуючі заготовки. І все це буде разом з Вами!

Генадій Кацен і колектив авторів представлять новий номер альманаху «Морія» №15. І це буде цікаво і несподівано за змістом і наповненням.

4 листопада в Єврейському культурному центрі Beit Grand, ювілей і новий альманах дасть нам привід знову зібрати наших читачів та авторів, наших друзів в одному місці і в один час в честь свята. Ведучий програми - Фелікс Кохріхт, журналіст, редактор альманаху «Дерибасівська-Рішельєвська».


4 листопада, 17:00. Запрошення можна взяти на ресепшен Beit Grand.
Одеса, Єврейський культурний центр «Бейт Гранд», вул. Ніжинська 77/79, тел. 050 392-17-19


0 коментарів

Залишити коментар

avatar