24 Квітня 2024, 08:08 | Реєстрація | Вхід
/ Віктор Янкевич, Олексій Волков, Борис Крамер - 17 Жовтня 2018

Віктор Янкевич, Олексій Волков, Борис Крамер

Категорія: «Події»
Дата: 17 Жовтня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 804


Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на презентацію книжок Віктора Янкевича «Копія», Олексія Волкова «Переможець отримує все» та Бориса Крамера «Пернач полковника Вухналя» в рамках проекту «Детективна агенція ВО: ще більше інтриги», що відбудеться 17 жовтня за участю авторів. Початок – о 18:30. Модератор – Юрій Матевощук.

Віктор Янкевич, «Копія»

Злочин і кара, невідкупний гріх і спокута, батьки і діти, кохання й похіть... Вектори цієї книги розмаїті, сюжет захоплюючий і динамічний. А життя сплітає в єдиний клубок теперішнє й минуле... Не дивися в дзеркало проти ночі, бо потойбіччя пантрує на твою душу. Але є ще любов, яка вирятовує, бо брат не зрікається брата!

Олексій Волков, «Переможець отримує все»

Наскільки великою рушійною силою може бути кохання? Як домогтися взаємності? Чи реально заради сильного почуття з пересічної людини перетворитися на естрадну зірку, небезпечного авантюриста, просто крутого хлопця, словом, стати переможцем? Відповіді на ці запитання дає визнаний майстер детективу, бойовика та мелодрами Олексій Волков у новому захоплюючому романі "Переможець отримує все". Гортаючи сторінки цієї книжки, ви з головою зануритесь у вражаючий світ автоперегонів, сучасної поп-музики, запеклих двобоїв і, звичайно ж, всепоглинаючого кохання. Хто ж зуміє разом із героєм подолати непросту дистанцію, наприкінці дізнається, чи справді переможці отримують все...

Борис Крамер, «Пернач полковника Вухналя»

Згоріла хата коваля Бориса Циганчука. Пожежники виявляють у ній обгорілий труп. Виявляється, що це не коваль, а хтось інший. Майор поліції Артем Нагорняк, який береться за розслідування, встановлює, що Борис Циганчук на запрошення професора Вознесенського поїхав на виставку власних робіт у Париж. Хто ж тоді згорів у його хаті? І чому професор Вознесенський приховує своє істинне обличчя?..


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar