19 Квітня 2024, 07:05 | Реєстрація | Вхід
/ «Пригоди ведмедика Меді. Гайда за бджілкою» - 13 Жовтня 2018

«Пригоди ведмедика Меді. Гайда за бджілкою»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 10:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Д.Яворницького, 55
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 647


Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 2 років та їхніх батьків на веселе читання книжки Ґеррі Флемінґа «Пригоди ведмедика Меді. Гайда за бджілкою» (видавництво «АССА») та майстер-клас з виготовлення бджілки. Захід відбудеться 13 жовтня. Початок – о 10:30.

Окрай великого лісу, обік левади, під старим деревом, у маленькому будиночку з червоними дверима живе ведмідь Медожбанчик, але друзі кличуть його Медя.


«Пригоди ведмедика Меді» – серія книг відомого в усьому світі художника-натураліста Ґеррі Флемінґа, якого називають співцем дикої природи. Історії про кумедне ведмежатко Медю зацікавлять маленьких художників та дослідників природи. Кожна сторінка книг Ґеррі Флемінґа – це справжня картина. Крім того, автор дає цінні поради маленьким художникам, як за допомогою простих фігур намалювати власний шедевр!

«Гайда за бджілкою!» – це веселі пригоди Меді, який у пошуках бджілки натрапив на смачний обід. А ще кумедне та допитливе ведмежа розповість малюкам багато цікавих фактів про комах, які виробляють його улюблений мед. Після читання книжки відбудеться майстер-клас по виготовленні паперової бджоли. Захід проводить Анастасія Гречникова.

Дніпро, проспект Д.Яворницького, 55


0 коментарів

Залишити коментар

avatar