28 Березня 2024, 19:38 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємне життя розуму» Маріано Сіґман у Тернополі - 10 Жовтня 2018

«Таємне життя розуму» Маріано Сіґман у Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 10 Жовтня 2018 (Середа)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 796


Книгарня «Є» та видавництво Vivat запрошують на презентацію книжки Маріано Сіґман «Таємне життя розуму», що відбудеться 10 жовтня за участю перекладачки Юлії Костюк. Початок – о 18:30. Модератор – Юрій Матевощук.

Сенсаційна подорож у глибини людського інтелекту від світового лідера нейронауки! Написана на основі найновіших досліджень книжка «Таємне життя розуму» Маріано Сіґмана пропонує революційне бачення ролі нейронауки в нашому житті, розкриваючи таємничі процеси, що відбуваються в мозку і визначають, як ми навчаємося, мислимо, відчуваємо і мріємо.


По двадцяти роках дослідження внутрішніх механізмів людського мозку доктор Сіґман обстоює унікальний погляд. За допомогою досягнень фізики, лінгвістики, психології, педагогіки й інших дисциплін він намагається пояснити, чому в людей, що розмовляють кількома мовами, рідше розвивається деменція, як новонароджені, ще не вміючи говорити, розрізняють добро і зло, а також як «прочитати» думки пацієнтів у вегетативному стані, розшифровуючи показники активності їхнього мозку.

Сіґман яскраво описує експерименти з головних психологічних досліджень… Автор подає матеріал з погляду неврології, але просто і зрозуміло для сприйняття. Маріано Сіґман – один із тих дослідників, які стають популяризаторами своїх ідей… Його книжка побудована на коротких розповідях та алюзіях, що допомагають зрозуміти шлях від ідеї до навчання.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar