19 Квітня 2024, 08:55 | Реєстрація | Вхід
/ Проект «Твоя поетична листівка» набирає поетів - 10 Жовтня 2018

Проект «Твоя поетична листівка» набирає поетів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 10 Жовтня 2018 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: patronus1997
Кількість переглядів: 1945


Знову купуєш у книгарні роман відомого закордонного письменника? Вважаєш, що сучасний український літературний процес не має цікавих постатей? Але це не так! 

Проект «Твоя поетична листівка» запрошує взяти участь у нашому проекті, якщо ти лише мрієш про першу публікацію своєї поезії чи прози, або готовий(-а) проілюструвати твір іншої людини. Наш проект — це синкретизм мистецтв, який можна відчути на дотик. Це робота молодих поетів та ілюстраторів, які творять оригінально та цікаво. Наш проект — це твоя поетична листівка.


І тема нового комплекту листівок – «Новорічні свята» (також приймаються вірші та проза про Різдво, теплі сімейні традиції, зимовий затишок тощо). 


Мета проекту: Допомога молодим талановитим поетам та ілюстраторам у їх саморозвитку та самореалізації шляхом видання їх перших робіт (поезій/ілюстрацій) у вигляді комплекту листівок. За цей час ми видрукували чотири види комплектів листівок, розповіли про наш проект на радіо «Культура», провели презентації у сучасному коворкінгу «Лунотека» та Музеї ім. Максима Рильського, вийшли у фінал конкурсу соціальних проектів «Social Project Awards», презентували листівки на Інвестиційному Ярмарку культурних та креативних індустрій у м. Львів, і вже зовсім скоро проведемо декілька презентацій проекту у різних містах України!

Ми хочемо зацікавити молодь цікавим українським контентом, і зробити це не у стилі «уроків української літератури у школі», а сучасно, креативно та оригінально.

Умови участі для поетів:

1. Надсилайте 3 поезії або короткі уривки прози (не більше 3-5 коротких речень), які б мали у своїй основі новорічні мотиви/сюжети на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із заголовком «Твоя поетична листівка» до 10 жовтня. Назва файлу – ваше прізвище, а на першій сторінці зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на ваші сторінки у соц. мережах, аби з вами було легше зв’язатися. Ми приймаємо поезії та прозу і українською, і російською мовою.

Це мають бути затишні та атмосферні тексти, які налаштовують на святковий настрій.

2. Якщо вашу поезію обере один із ілюстраторів – вона буде опублікована разом із іншими віршами у комплекті листівок. Про результати відбору ви дізнаєтеся тоді, коли до вашої листівки буде створена ілюстрація.


Умови участі для ілюстраторів:

1. Надсилайте приклади ваших робіт на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 10 жовтня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.

2. Про результати відбору ви дізнаєтеся до 10 жовтня.
Видання комплекту листівок здійснюється власним коштом (тобто ілюстратори та поети самі оплачують друк та обирають, яку кількість листівок замовити. Мінімальне замовлення – 10 власних листівок та оплата верстки).

Після узгодження усіх деталей проекту із поетами, чиї вірші проілюстрували, та ілюстраторами, які пройшли відбір, буде укладено договір.

Іншу інформацію про проект, а також про наші досягнення у попередньому виданні листівок ви можете дізнатися за хештегом #твояпоетичналистівка, на офіційній сторінці проекту Твоя поетична листівка, а також у профілі проекту в Інстаграмі @yourpoeticpostcard.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar