29 Березня 2024, 07:35 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємниця покинутого монастиря» у Києві - 8 Жовтня 2018

«Таємниця покинутого монастиря» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 08 Жовтня 2018 (Понеділок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 834


Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують на презентацію роману Анни Каньтох (Польща) «Таємниця покинутого монастиря», що відбудеться 8 жовтня за участю авторки. Початок – о 18:30. Модератор — Володимир Арєнєв.

Роман «Таємниця покинутого монастиря» в оригіналі має назву «Таємниця чортового кола» (пол. Tajemnica diabelskiego kręgu) та є лідером продажів на батьківщині авторки.


Добре бути Обраним чи Обраною, коли живеш у вигаданому світі. А якщо це реальність повоєнної Польщі? І якщо ти один із тринадцяти підлітків, яких янголи зібрали в покинутому монастирі?

Навіть те, що тебе покликали янголи, не дуже заспокоює. Бо щось із ними не так. І щось не так із цим покинутим монастирем, і з містечком, біля якого він розташований, і з тими підлітками... Але хтось повинен розгадати ці таємниці.



Анна Каньтох – польська письменниця та літературний критик. Дебютувала у 2003 році, стала членом Сілезького клубу фантастики. Частина її творів була написана також під псевдонімом «Аннеке». Отримала нагороду ESFS на «Еврокон-2007» як молодий перспективний автор, номінувалася на польську премію для детективних творів Нагорода Великого Калібру, стала лауреатом премії ім. Я. Зайделя, отримала премію імені Яніни Парадовської та премію імені Єжи Жулавського. Оглядачка книг та фільмів для онлайн-ресурсу «Avatarae» и журналу «Esencja».


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar