25 Квітня 2024, 19:49 | Реєстрація | Вхід
/ Geek Writers | Письменницький пікнік в Тростянці - 7 Жовтня 2018

Geek Writers | Письменницький пікнік в Тростянці

Категорія: «Події»
Дата: 07 Жовтня 2018 (Неділя)
Час: 07:45
Вартість: 350 грн.
Місто: Харків - Тростянець
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 680


Продовжуємо разом відкривати для себе дивовижні куточки України і, отримавши заряд натхнення та енергії, писати! На цей раз Geek Writers запрошують Вас 7 жовтня відвідати з нами старовинне місто Тростянець, в Сумській області, перші згадки про який зустрічаються ще в 1660 році!

Ми з Вами відвідаємо Палац Кеніга, побудований в 1762 році і знаменитий Круглий двір; Благовіщенську церкву, старовинні будівлі, створені Леопольдом Кенігом, Тростянецький краєзнавчий музей, в якому познайомимося з багатющою і захоплюючою історією даної місцевості. Прогуляємося вуличками затишного містечка і побачимо унікальні пам'ятки архітектури.

Але родзинкою нашої подорожі, безумовно, стане похід до «Гротe Німф», - унікальної рукотворної споруди, зведеної в XIX столітті. Грот знаходиться в лісі, що додає місцю казковості і таємничості. Там ми з Вами розташуємося, отримаємо творчі завдання і будемо писати, а потім прочитаємо отримані тексти.

Доставка туди і назад комфортабельним мікроавтобусом. 
Відправлення з Харкова рівно о 7:45. Повернення до Харкова орієнтовно о 21:00.

З собою беремо блокноти, ручки і що-небудь попоїсти.

Вартість поїздки: 350 грн. Відвідування музею, садиби і екскурсія оплачуються окремо безпосередньо на місці. Порядок цін: 10-20 грн з людини. Реєстрація та оплата здійснюються попередньо. Крайній термін - 30 вересня. Кількість вільних місць обмежена! З питань реєстрації та оплати пишіть в приват Eva Solska.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar