19 Квітня 2024, 03:55 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємниця покинутого монастиря» у Львові - 5 Жовтня 2018

«Таємниця покинутого монастиря» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 05 Жовтня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1580


Львівська Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують на зустріч із польською письменницею Анною Каньтох та презентацію українського перекладу роману «Таємниця покинутого монастиря», що відбудеться 5 жовтня. Початок – о 18:00.

Роман «Таємниця покинутого монастиря» в оригіналі має назву «Таємниця чортового кола» (пол. Tajemnica diabelskiego kręgu) та є лідером продажів на батьківщині авторки. Добре бути Обраним чи Обраною, коли живеш у вигаданому світі. А якщо це реальність повоєнної Польщі? І якщо ти один із тринадцяти підлітків, яких янголи зібрали в покинутому монастирі? Навіть те, що тебе покликали янголи, не дуже заспокоює. Бо щось із ними не так. І щось не так із цим покинутим монастирем, і з містечком, біля якого він розташований, і з тими підлітками... Але хтось повинен розгадати ці таємниці.

Анна Каньтохпольська письменниця та літературний критик. Дебютувала у 2003-му році, стала членом Сілезького клубу фантастики. Частина її творів була написана також під псевдонімом «Аннеке». Отримала нагороду ESFS на «Еврокон-2007» як молодий перспективний автор, номінувалася на польську премію для детективних творів Нагорода Великого Калібру, ставала лауреатом премії ім. Я. Зайделя, отримала премію імені Яніни Парадовської та премію імені Єжи Жулавського. Оглядачка книг та фільмів для онлайн-ресурсу «Avatarae» і журналу «Esencja».


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar