25 Квітня 2024, 19:56 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація | Дж. Бейкер «Розширене поле фотографії» - 28 Вересня 2018

Презентація | Дж. Бейкер «Розширене поле фотографії»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Вересня 2018 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Палатка
Адреса: пров. Бехтерівський, 14
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 853


У новій книзі «Розширене поле фотографії» з серії small run books видавництва IST Publishing зібрані три есея американського арт-критика Джорджа Бейкера, що присвячені вивченню сучасної фотографії, пошуку її нових проявів та становищу, у якому «лінії фотографії, хоч і крутилися довкола поля, не мали центру й розширювалися в усі напрямки».

Особливу увагу Бейкер приділяє відносинам між фотографією та кінематографом в сучасному мистецтві, стверджуючи, що будучи далекою від власного фіналу, фотографія відкрита для нових можливостей саме завдяки своєму розширеному полю.


Що стоїть за бейкерівським поняттям «розширене поле», а також які перспективи цієї тенденції поговоримо вже 28 вересня о 19.00 з упорядницею збірки та по сумісництву співзасновницею видавництва IST Publishing, Анастасією Леоновою та головною редакторкою видавництва, Катериною Носко.

Презентація відбудеться у форматі розмови про видання, що плавно перейде у вечірку за келихом білого сухого.

Join us.



IST Publishing – незалежний український small press, що спеціалізується на книгах про сучасну культуру та мистецтво. Фокус видавництва спрямовано на публікацію досліджень українського мистецтва з їх подальшим перекладом іноземними мовами. Іншою складовою діяльності видавництва є переклад фундаментальних текстів про теорію та історію мистецтва, філософію мистецтва, соціологію культури від провідних іноземних дослідників українською. Окремим інтересом редакторського колективу є видання артбуків. 


28 вересня, 19:00-21:00. Київ, Палатка, пров. Бехтерівський, 14


0 коментарів

Залишити коментар

avatar