20 Квітня 2024, 15:32 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль сучасної поп-культури Comic Con Ukraine - 23 Вересня 2018

Фестиваль сучасної поп-культури Comic Con Ukraine

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 23 Вересня 2018 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: 350 - 500 грн.
Місто: Київ
Місце: Арт-завод
Адреса: вул. Магнитогорська, 1а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1300


22-23 вересня у Києві на території Арт-заводу Платформа фанати анімації, кінематографу, ігор та літератури зустрінуться з кумирами та однодумцями, а також реалізують власні ідеї. Сайт фестивалю: https://comiccon.ua/

Фестиваль, на якому кожен знайде себе: танцювальна програма, нечуване косплей-шоу, лекції та ігрові зони, а також масштабний ярмарок та зіркові гості.


Головна сцена

Нечуване косплей-шоу, під час якого буде визначено найкращих, запальні танцювальні баттли серед найпотужніших команд України, спілкування з зірками Голлівуду — усе це в режимі нон-стоп. Все для того, щоб ви отримати максимум емоцій від кожної хвилини фестивалю.

Ігрові зони

Comic Con Ukraine подбав про геймерів, які не бачать свого життя без подолання чергового квесту та здобуття нового рівня. Ви станете свідком виступів топових геймерів, візьмете участь у турнірі з комп’ютерних ігор та дізнаєтеся про новинки індустрії на стендах компаній розробників. 

Фанати настільних ігор зможуть поспілкуватися з однодумцями та творцями, обговорити майбутні проекти та придбати останні новинки. А прихильники живих рольових ігор зможуть потрапити у справжнє фентезійне місто та взяти участь у загадкових квестах.

Територія коміксів та літератури

Відвідайте Комікс Ангар — місце, де Comic Con Ukraine зібрав для вас найкращих українських видавців коміксів. Презентації, перші випуски нових проектів, зустрічі з улюбленими авторами та автограф-сесії з відомими художниками.

Музична сцена, спорт/лаунж зона та фудкорт

Постійні виступи тематичних українських музикантів, змагання реслерів, масштабна зона відпочинку та смачні враження доповнять програму фестивалю.


Лекції та презентації

Цикл тематичних лекцій, презентацій та семінарів в оригінальних форматах та ны цікаві теми: Звідки з’явилися зомбі у кіно? З чого починався розвиток комікс-індустрії? Становлення жанру хоррор в кіноіндустрії? Косплей - від початківця і до професіонала. У вас буде можливість задати питання гуру поп-індустрії та отримати практичні поради.

Фотозони

Зробіть унікальне фото з улюбленим героєм або в тематичному антуражі. Фотозони Comic Con Ukraine допоможуть вам вразити друзів і назавжди зберегти пам’ять про насичений подіями та знайомствами фестиваль.

Тематичний ярмарок

Рай для справжнього фаната! Десятки магазинів представлять свою тематичну продукцію: від листівок та коміксів, до одягу таколекційних фігурок. Ви не лише знайдете омріяні речі, а й підберете подарунки для друзів.

Два дні, які змінять ваше ставлення до тематичних фестивалів. Два дні, коли ви будете жити в ідеальному світі — світі власних захоплень.


Квитки: 350 - 500 грн. Придбати квиток: https://kiev.karabas.com/ua/comic-con-ukraine
Дітям до 12-ти років(включно) вхід у супроводі дорослого – БЕЗКОШТОВНО, за умови не більше 2-х дітей на одного дорослого. ОБОВ'ЯЗКОВО на вході мати документ, що засвідчує вік дитини.
Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/comicconukraine/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar