26 Квітня 2024, 02:28 | Реєстрація | Вхід
/ Фредерик Беґбедер — зустріч із автором та вечірка у Києві - 17 Вересня 2018

Фредерик Беґбедер — зустріч із автором та вечірка у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Вересня 2018 (Понеділок)
Час: 17:30
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 3-Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 801


Всесвітньо відомий французький письменник Фредерик Беґбедер відвідає Київ з нагоди виходу друком українського перекладу його нового роману «Життя без краю»! Автор зустрінеться з читачами, щоб презентувати книгу та проведе автограф-сесію! Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією.

Важливо! Так як охочих зазвичай на подібних заходах дуже багато, а час зустрічі обмежений, ми запускаємо попередню реєстрацію! Просимо не зволікати з заповненням форми та уважно читати всі обов'язкові правила! Заповнення цієї форми надає право першості допуску до зустрічі, адже незареєстровані будуть очікувати своєї черги. Попереджаємо, що є ліміт — після 450-ї заявки форму буде закрито!

Реєстрація на автограф-сесію: https://is.gd/CyLfJc


Книги автора ви також зможете придбати у книгарні «Буква» безпосередньо перед заходом. 

Окрім того, ввечері цього ж дня (17 вересня) відбудеться показ однойменної екранізації роману «Ідеаль» під відкритим небом та шалена вечірка! Детальна інформація щодо показу фільму та вечірки буде згодом — слідкуйте за оновленнями наших соц. мереж! 

«Часом єдиний спосіб перевірити, чи ще я живий, полягає у перегляді моєї сторінки у «Фейсбуці»: скільки осіб уподобало останній мій допис. І якщо тих уподобайок понад сто тисяч, я відчуваю, як у мене настає ерекція». — Фредерик Беґбедер у романі "Життя без краю".


0 коментарів

Залишити коментар

avatar