23 Квітня 2024, 21:04 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки Сергія Татчина «Любити» - 14 Вересня 2018

Презентація збірки Сергія Татчина «Любити»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Вересня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 875


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво Nebo BookLab Publishing запрошують на презентацію збірки Сергія Татчина «Любити», що відбудеться 14 вересня за участю автора. Початок – о 18.30. Модератор – Олександр Вешелені.

Збірка Сергія Татчина «Любити» започатковує серію, присвячену сучасній українській літературі «Поезія21». До серії увійдуть імена тих, чия творчість позначає століття, що плине та визначає віяння часу. До цієї книги увійшли 111 поезій талановитого вінницького поета, автора збірок «Пташка», «Вінницька абетка», «#епістолярні хроніки» та інших.


Любов не обмежується лірикою почуттів, що штовхає людину на особистий життєвий подвиг, окрилює і водночас спопеляє – до гостроти усвідомлення власного призначення. Любов – безкомпромісна цінність. Любов – точка відліку буття. Любов – виклик і водночас єдиний рятунок у коловерті часу. Любити – найвище мистецтво.

«Автор трактує любов як філософське поняття, певною мірою відсторонене й, водночас, абсолютне. Це те, що торкається кожного, що формує ареал присутності людства на вселенській космічній мапі можливих та неможливих цивілізацій. Любов – це та реальність, котра існує поза звичними межами й кордонами – зрозуміти й зобразити яку здатні лише окремі митці, обрані й окремішні душі-сновиди» (Уляна Галич).


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar