18 Квітня 2024, 20:05 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Сергія Синюка «Обруч» - 13 Вересня 2018

Презентація книжки Сергія Синюка «Обруч»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Вересня 2018 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 755


Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на презентацію книжки Сергія Синюка «Обруч», що відбудеться 13 вересня за участю автора. Початок – о 18.30. Модератор – Юрій Матевощук.

Роман «Обруч» – своєрідний творчий коментар відомого краєзнавця Сергія Синюка до літописних звісток про життя Волинського Тернопілля у княжу добу. Добу жорстоких усобиць – високого милосердя, кривавої байдужості – і впертої любові...


«Обруч» – роман у новелах, які об’єднує спільне місце дії – місто Шумськ. Тепер тихий маленький райцентр на півночі Тернопілля, що колись був багатим торговим містом заможної землі Погорини, де вирували пристрасті, плелися політичні інтриги, чинилися зради та звитяги, а під його стінами в ті часи гриміли криваві битви.

Роман охоплює часові рамки від доісторичних для нас часів, доби аварського панування,і закінчується смертю волинського князя Володимира Васильковича. Кожна новела починається епіграфом, фразою із літопису, яку автор ретельно реконструює, наповнює суху згадку про якусь подію, почасти нам тепер не дуже зрозумілу, плоттю і кров’ю, зрозумілими і універсальними історіями про кохання, життя і смерть звичайних людей у вирі історичних подій.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar