29 Березня 2024, 12:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Глобальна сексуальна революція» - 10 Вересня 2018

«Глобальна сексуальна революція»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Вересня 2018 (Понеділок)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 765


Книгарня «Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію книжки Ґабріели Кубі «Глобальна сексуальна революція: руйнування свободи в ім’я свободи» за участю наукового редактора та перекладача Петра Гусака. Захід відбудеться 10 вересня. Початок – о 17.00. Модератор – Богдан Фенюк.

«Глобальна сексуальна революція» – так можна коротко схарактеризувати ті процеси у сферах культури й моралі, що зараз відбуваються на Європейському та Американському континентах. Автор простежує її витоки, починаючи від лівих ідеологій ХІХ – початку ХХ століть, через феміністичні рухи, студентські бунти і сексуальну революцію 1968 року й донині. Складником цих процесів є «ґендерний мейнстрімінг» – програма перевиховання, що її провадять із населенням уряди, керівництво ЄС та деякі ЗМІ.


Книга вступає у полеміку з тим, що зараз діється на Заході, а також уже і в Україні, які засоби використовують перевихователі і яких репресій варто очікувати тим, хто цьому проектові опирається. Ґабріела Кубі називає своїми іменами загрози для нашої свободи з боку ґендерної ідеології та допомагає збагнути всі принади «прекрасного нового світу».


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar