25 Квітня 2024, 16:32 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Ігоря Байдака «Поетична екскурсія Хмельницьким» - 4 Вересня 2018

Лекція Ігоря Байдака «Поетична екскурсія Хмельницьким»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Вересня 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 853


Книгарня «Є» запрошує на лекцію Ігоря Байдака «Поетична екскурсія Хмельницьким, або перспективи туристичного розвитку міста». Подія відбудеться 4 вересня. Початок – о 18:30.

Сьогодні туристична індустрія дуже розвинута, паралельно з традиційними видами туризму формуються усілякі нові напрями. На Хмельниччині є на що подивитися, замки та фортеці Поділля неначе виростають із землі. Найвідоміші з них – Кам'янець-Подільська та Сатанівська фортеці, Жванецький, Ізяславський, Летичівський, Меджибозький, Старокостянтинівський замки, що захищали край від турецько-татарських набігів. Але і саме місто – це історична спадщина, яка має чим здивувати туристів.


Ігор Байдак – український журналіст, краєзнавець, поет, фотограф, колекціонер. Член Національної спілки журналістів України та Хмельницької міської літературної спілки «Поділля». Автор п’яти поетичних збірок, путівника «Стежками рідного краю» (2008), співавтор інформаційного довідника «Сатанів – місто-легенда, місто-курорт» (2007). Лауреат Хмельницької міської премії в галузі історії, культури та мистецтва імені Богдана Хмельницького (2009).


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar