28 Березня 2024, 17:22 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль Тараса Шевченка ШЕ.FEST в Моринцях - 19 Серпня 2018

Фестиваль Тараса Шевченка ШЕ.FEST в Моринцях

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 19 Серпня 2018 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: с. Моринці
Місце: центр села
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1730


За словами організаторів щорічного фестивалю Тараса Шевченка ШЕ.FEST, цього року фестиваль відбудеться 18-19 серпня, традиційно в селі Моринці Звенигородського району Черкаської області, на батьківщині Тараса Шевченка.

Для відвідувачів фестивалю вдень і вночі працюватимуть декілька локацій. З головної музичної сцени лунатимуть виступи сучасних українських гуртів. Також у програмі п’ятого ШЕ.FEST екскурсії, майстер-класи з хенд-мейду, книжковий ярмарок, виставка народних майстрів та художників. Кожен бажаючий зможе стати земляком Шевченка на два дні, оселившись у наметовому містечку поблизу Моринців.


Лозунг цьогорічного фестивалю — Талант бути вільним. Організатори вважають, що Шевченко, не зважаючи на непросту життєву історію, мав унікальний дар, — бути вільним. Цитата Тараса Шевченка, що ляже в основу фестивалю цього року:

І возвеличимо на диво
І розум наш, і наш язик…

Ідея фестивалю – оновлення і популяризація постаті Шевченка. Від початку і донині організатори прагнуть зробити так, щоби Тарас Григорович був завжди модний і актуальний, так само, як і його творчість.

ШЕ.FEST – це фестиваль, де кожен може побачити в Шевченкові не лише звичний образ пророка, а бунтаря, неформала своєї епохи і водночас — надзвичайного генія. Українського і сучасного, близького та зрозумілого кожному.


Сайт фестивалю: http://shefest.org.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar