24 Квітня 2024, 18:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація мультимедійного арт-проекту «Небом» - 10 Серпня 2018

Презентація мультимедійного арт-проекту «Небом»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Серпня 2018 (П'ятниця)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: BOtaN
Адреса: вул. Воздвиженська, 9-19
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 827


10 серпня о 19:00 в BOtaN відбудеться презентація мультимедійного арт-проекту про союз мистецтв, новий спосіб прочитання і колаборації музики, слова і живопису.

Захід почнеться з презентації проекту, медіа-вистави та виставки художника і ілюстратора книги Нікіти Власова. Потім матимете можливість поставити питання про творчу співдружність авторам і арт-директорці Тетяні Пилипчук, а після - відбудеться виступ поета Олега Теплих.

НЕБОМ - це спільний арт-проект поета Олега Теплих і сучасного художника Нікіти Власова. Він про любов, народження, дружбу, смерті, про все найважливіше, що відбувається з нами під цим небом.


Основа проекту - однойменна книга «Небом» - збірка легких, іронічних і зворушливих текстів в в жанрі постіндустріальної лірики з ілюстраціями, виконаними за допомогою китайської туші.

За мотивами книги створений мультимедійна поетична вистава, музику до якої написав піаніст, композитор Майк Кауфман-Портніков.


Динамічні візуальні образи на великому екрані, створені художником за допомогою китайської туші доповнюють мовну багатошаровість перфомансу.

«Туш, як і вірші, - це можливість влучно і змістовно висловити головне, без зайвого кольору і слів. Найчастіше ми бачимо вже готову картину або ілюстрацію в книзі. Але найцікавіше відбувається в момент першого дотику пензлика до паперу, коли туш повільно тече, заводячи глядача в глибоке медитативне кіно, яке зазвичай бачить тільки художник. Вистава залучає цілу палітру почуттів з найперших моментів, викликає асоціації та спогади, навіть якщо людина не схильна до синестезії», - Тетяна Пилипчук, арт-менеджерка проекту.


10 серпня. Початок о 19:00. Київ, BOtaN, вул. Воздвиженська, 9-19


0 коментарів

Залишити коментар

avatar