29 Березня 2024, 02:04 | Реєстрація | Вхід
/ 10-12 серпня «Творчопис» запрошує у Краків - 10 Серпня 2018

10-12 серпня «Творчопис» запрошує у Краків

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 10 Серпня 2018 (П'ятниця)
Час: 15:00
Вартість: 1600 грн.
Місто: Краків
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1033


Збираємо друзів, письменників на початку творчого шляху і не тільки :) на #Творчопис у королівському місті з драконами. 

Ексклюзивно «Творчопис» запрошує на вихідні 10-12 серпня вчитися писати, розмовляти про літературу і як знайти у ній своє місце, як створювати персонажів та сеттінг чи на будь-які інші дотичні теми. Хоча, найважливішою, мабуть, буде тема про психологію творчості і як віднайти "свої" теми. Тож якщо ці дати у вас вільні, сідайте на інтерсіті до Перемишля, а звідти три години - і Краків. 

Якою б не була погода, час ми гарантовано проведемо чудесно! Покажемо улюблені місця, парки, кав'ярні та книгарні - як бонус. Тож якщо ви ще не вирішили, як провести відпустку чи хочете продовжити собі літо приємно і з користю, чекаємо вас в Кракові.

Для реєстрації пишіть на пошту tvorchopys@gmail.com, запитання можна надсилати туди ж чи в директ сторінки у Facebook - Творчопис/Tvorchopys
 
Вартість навчання 220 злотих або 1600 грн. Максимум - вісім учасників, мінімум - п'ять.


Creative writing (творче писання) — найпоширеніша світова практика освіти для письменників. Чи не усі успішні західні автори вивчали creative writing в університетах чи на спеціальних курсах

«Творчопис» — це програма, розроблена українською мовою спеціально для українських авторів. «Творчопис» проходив у Львові, Києві, Вінниці та Дністровському каньйоні. У програмі передбачена внутрішня робота над усвідомленням власного «письменницького голосу», трохи теорії, обговорень і вправлянь (виконання творчих письмових завдань) у красному письменстві.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar