28 Березня 2024, 22:13 | Реєстрація | Вхід
/ 7-8 липня в Каневі триватиме фестиваль ShevaFest - 8 Липня 2018

7-8 липня в Каневі триватиме фестиваль ShevaFest

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 08 Липня 2018 (Неділя)
Час: 09:00
Вартість: від 100 грн.
Місто: Канів
Місце: Стадіон «Магнит»
Адреса: вул. Енергетиків, 18
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1874


На цілу добу з 7-8 липня місто Канів перетвориться на великий культурний майданчик, на якому вируватиме масштабний благодійний фестиваль SHEVAFESТ.

На 5 локаціях 24 години нон-стоп звучатиме сучасна та автентична музика, читатимуть прозу та вірші, демонструватимуть кіно про Шевченка та Канів, відкриються виставки сучасного мистецтва.


Спеціальним гостем головної сцени фестивалю стане легендарний Лірой Торнгілл ex-PRODIGY. Відомий англієць вперше приїжджає до Канева. Все задля благої мети: збору коштів на закінчення будівництва шевченківського культурного центру.

Окрім Ліроя на музичній сцені виступлять відомі музиканти з України та закордону: інтернаціональний бенд TANA, Dj Ivano Collalti (Iталія) Pandorum feat Charm Summers, Dj VovKing відіграють сешн-сети Олег Скрипка (Dj O’Skrypka) та Анатолій Тапольский (Dj Tapolsky).

Але ж музикою фест не обмежиться. На літературному майданчику очікують виступів та автографсесій відомих літераторів та митців Леся Подерв’янського, Івана Малковича, Володимира Цибулька, Олександр Апалькова.


В міському кінотеатрі покажуть мультимедійне шоу Free Shevchenko, та тематичні кінострічки, які організатори ретельно підібрали спеціально для фестивалю з допомогою фахівців Довженко-центру та братів Капранових.

В виставковому комплексі Червоне і Чорне відкриється яскрава виставка Олександра Бабака, яка нещодавно вразила Київ, а на новесенької станції Авто-ріка відбудеться незабутня ніч танцю. І, звичайно, не обійдеться без козаків та автентичної музики, яка гратиме під самісінькою Чернечою горою та параду ретро-машин.

Фестиваль чекатиме відвідувачів 7 липня та триватиме 24 години нон-стоп.

Вартість: від 100 грн. Квитки можна придбати на сайті: concert.ua/uk/eventpage/shevafest
Всі кошти від продажу квитків цього року підуть на добудову шевченківського культурного центру.

Вебсайт Фестиваль: https://shevafest.com/ | Канів, Стадіон «Магнит», вул. Енергетиків, 18


2 коментарів

avatar
0
1 Serhii Kolisnyk • 13:55, 06 Липня 2018
Змініть посилання на придбання квитків на українську версію сайту https://concert.ua/uk/eventpage/shevafest
avatar
посилання оновлено. дякуємо!

Залишити коментар

avatar