19 Квітня 2024, 23:38 | Реєстрація | Вхід
/ Роман «Порох із драконових кісток» у Харкові - 5 Липня 2018

Роман «Порох із драконових кісток» у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 05 Липня 2018 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1070


Харківcька Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують на презентацію роману Володимира Арєнєва «Порох із драконових кісток», що відбудеться 5 липня за участю автора.

Роман «Порох із драконових кісток» – урбаністичне фентезі для підлітків та їхніх батьків. Його героїня – старшокласниця Марта – на перший погляд звичайна дівчинка, яка має типові підліткові проблеми. Вона мріє вирватися зі свого провінційного містечка до столиці і шукає способи, як заробити гроші на навчання. Але від решти однолітків Марту відрізняє незвичайний дар: вона шукає й заклинає те, що охоче купують на «чорному ринку», – давні токсичні кістки. Кістки драконів, що колись правили цією країною…


Володимир Арєнєв – автор понад трьох десятків книжок, лауреат численних українських та міжнародних літературних відзнак та премій. Його твори перекладені англійською, естонською, литовською, німецькою, польською, французькою та іншими мовами. У 2014 році на загальноєвропейському фестивалі любителів фантастики «Єврокон» у Дубліні був визнаний найкращим автором фантастики для підлітків. Роман «Порох із драконових кісток» – фіналіст премій «Рейтинг критика» та «ЛітАкцент року».


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar