23 Квітня 2024, 22:35 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Павла Макова «До По» в IZONE - 10 Червня 2018

Презентація книги Павла Макова «До По» в IZONE

Категорія: «Події»
Дата: 10 Червня 2018 (Неділя)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: IZONE
Адреса: вул. Набережно-Лугова 8
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 810


10 червня о 15.00 в рамках виставки «Павло Маков. Зошит без однієї сторінки» фонд IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. та IST Publishing запрошують на презентацію його нової авторської книги «До По».

«До По» — авторська книга Павла Макова про місто майбутнього. Розпочата як роздум над футуристичною гіпотезою про те, що у найближчі десятиліття держави втратять свою визначальну роль, поступившись місцем великим містам, книга «До По» стала спробою поєднання (протиставлення чи примирення) двох різних поглядів на простір, у якому живеш.


З одного боку — генплан великого міста До По, розділений на 64 рівні ділянки, жодна з яких не повторюється, а з іншого – сторінки кишенькового нотатника, в якому кілька років Маков замальовував плани реальних і уявних міст з вільною забудовою.

У книзі, надруковані глибоким друком, райони міста й рисунки з нотатника переведені в векторне зображення, розташовані по різні боки розвороту й переплетені спільними доріжками. Опиняючись на роздоріжжях, читач потрапляє у ситуацію пограниччя, яке, за Маковим, власне, й визначає Місце — присутність між реальністю і мрією. Тоді як з особистого нотатника Макова у книгу ввійшли лише обрані сторінки, вкладка з мапою вигаданого міста До По стала невід’ємною частиною однойменної авторської книги.

Презентація відбудеться за участі Павла Макова у креативній спільноті IZONE за адресою вул. Набережно-Лугова 8.

Книгу можна буде придбати під час та після презентації. Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar