18 Квітня 2024, 11:41 | Реєстрація | Вхід
/ «Дрімучий ліс» Анастасії Лавренішиної в Києві - 9 Червня 2018

«Дрімучий ліс» Анастасії Лавренішиної в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 09 Червня 2018 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 872


Книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошують на презентацію повісті Анастасії Лавренішиної «Дрімучий ліс» у суботу, 9 червня о 12:00. Модераторка – письменниця і редакторка Валентина Вздульська.

Уляна не знає, хто вона і якого роду. Змалечку, відколи себе пам’ятає, вона мешкає в моторошної рогатої чаклунки, яку називають просто Старою. Стара вважається в лісі найголовнішою, проте є такі закутки, в які Дрімучий ліс її не пускає. І ось одного разу стаються дивні речі: подруга зникає, перетворившись на дерево, а в ліс придибує чужий Сірий Вовк, за яким відмовляється ходити його тінь. Тоді Стара відправляє Уляну серед ночі в той закуток Дрімучого лісу, куди самій їй ходу нема, і вимагає, щоб Уляна принесла їй звідти Відьомську книгу…

Повість Анастасії Лавренішиної «Дрімучий ліс» — переможець конкурсу «Напишіть про мене книжку!», оголошеного видавництвом «Фонтан казок» з метою простимулювати українських письменників до створення книжок, у героях яких сучасні українські підлітки зможуть упізнати себе.


Валентина Вздульська про цю книжку: 

«Анастасія Лавренішина має блискучу фантазію у поєднанні з тонким чуттям слова і ритму. Створений нею світ Дрімучого лісу – по-справжньому магічний, бо підкріплений справдешнім авторським проживанням і заглибленням. А на додачу до цього – і потужним культурним бекграундом. Ми знайдемо тут і казки, і міфи, й архетипи. Я щиро рекомендую книжку всім підліткам».

Анастасія Лавренішина – письменниця, переможниця конкурсу «Напишіть про мене книжку!»-2017. Отримала диплом магістра Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенко-Карого за спеціальністю  «Драматургія кіно і телебачення» (майстер — Василь Трубай). Лауреатка Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" за сценарій дитячого анімаційного фільму «Синій Птах». Переможниця міжнаціонального конкурсу ім. О. Гончара за повість «Якого кольору твоя душа?». Дипломантка Одеської Корнійчуковської премії за п’єсу «Світ Ось-Ось» та сценарій «Віктор-робот». Авторка інтерактивних казок для дітей та дорослих «Люба Жужжа». Працює на студії анімації «Червоний собака», в якій розробляє анімаційні сценарії (сімейне кіно).


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar