28 Березня 2024, 10:44 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Дари Корній «Сузір'я Дів» у Вінниці - 23 Травня 2018

Презентація роману Дари Корній «Сузір'я Дів» у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 23 Травня 2018 (Середа)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 652


Вінницька Книгарня «Є» і видавництво «Vivat» запрошують на презентацію нового роману Дари Корній «Сузір’я Дів».

Є таке сузір’я, в якому кожна жінка від народження має свою зорю. Є така й у Василини – представниці давнього шляхетного роду Коморовських. Мабуть, ця зоря й оберігає дівчину в складні моменти. А може, її захист – то старовинний оберіг, подарований бабусею Терезою? Чи то сама бабуся, яка душею-зіркою-птахою прилинула до онучки, щоб уберегти її від чогось лихого? 

«Сузір’я Дів» – плетиво жіночих доль, пов’язаних давнім амулетом, фатальним прокляттям і родинною історією, яка рясно скроплена моторошними таємницями, лукавими інтригами, безневинною кров’ю, підступними зрадами, безоглядною самопожертвою, справжнім коханням, що густим шлейфом тягнеться за Василиною від XVІІІ століття і до наших днів.

Дара Корнійукраїнська сучасна письменниця. Володарка відзнаки «Золотий письменник України» (2016 рік). Пише і для дітей, і для дорослих. Сумарний наклад її творів – біля 200 тис. примірників. Працює в жанрі соціально-побутової прози та в жанрі міського фентезі, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов’янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи народні казки, легенди, обряди.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar