29 Березня 2024, 16:01 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча неділя «Роальд Дал і його літературні діти» - 20 Травня 2018

Дитяча неділя «Роальд Дал і його літературні діти»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Травня 2018 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1124


Книгарня «Є» запрошує дітей 7-12 років на Дитячу неділю «Роальд Дал і його літературні діти»: знайомство з творчістю британського письменника, перегляд фрагментів фільму «Віллі Вонка і шоколадна фабрика» та розіграш книги «Чарлі і шоколадна фабрика» (видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га»).

Роальда Дала в Британії часто називають «казкарем номер один». Англійські діти цілими поколіннями росли на його дивовижних історіях. У своїй літературній творчості Дал був завжди лагідним до дітей та суворим для дорослих. Один з найулюбленіших висловів письменника: «Я пишу тільки про те, що захоплює дух або смішить. Діти знають, що я на їхній стороні».


Отож… Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік – на його день народження – дарували єдиний дарунок – маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих. Можливо, це найзворушливіша повість нашого часу. «Чарлі й шоколадна фабрика» - одна з тих справжніх і захоплюючих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині.

Під час «Дитячої неділі» познайомимось і з іншими найвідомішими книгами письменника – «Матильда», «Джеймс і гігантський персик», «ВДВ», «Відьми», переглянемо найцікавіші фрагменти фільму «Віллі Вонка і шоколадна фабрика» і розіграємо книгу «Чарлі і шоколадна фабрика».

Обов’язкова реєстрація за телефоном 066 424 47 68 (Наталя).

Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar